Gastouder(s) gezocht

GEZOCHT: Gastouder in het huis van vraagouders in Utrecht-Tuinwijk:
Voor een gezin in Tuinwijk ben ik op zoek naar een gastouder in het huis van vraagouders voor 2 dagen in de week op dinsdag en donderdag. Het gaat om een meisje van bijna 2 jaar en een meisje van 3 jaar. De tijd is van 07.45 uur tot 18.15 uur. Ingangsdatum is vanaf september 2018. In november wordt het meisje van 3 jaar, 4 jaar en is er voor haar alleen naschoolse opvang nodig.

GEZOCHT: Gastouder in het huis van de gastouder in Zeist.
Voor een gezin in Zeist ben ik op zoek naar een gastouder voor een meisje van 2 jaar. Het is voor om de week 4 dagen per week. Voorkeur heeft de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van ongeveer 07.30 tot 17.30 uur.

GEZOCHT: Gastouder in het huis van vraagouders in Utrecht-Leidsche Rijn:
Voor een gezin in de wijk Hoge Weide ben ik op zoek naar een gastouder in het huis van vraagouders voor de opvang van 3 kinderen. Het gaat om een jongen en meisje van 3 jaar (tweeling) en een jongen van 5 jaar.  Ze hebben 2 dagen opvang nodig, op de maandag, dinsdag en/of donderdag van ongeveer 08.00 tot 18.00 uur. Ingangsdatum is in na registratie in het LRKP (vanaf het moment van inschrijving tot maximaal 10 weken).

GEZOCHT: Gastouder in eigen huis in Utrecht Overvecht – Zuilen of Voordorp:
Voor een gezin uit Overvecht zoek ik een gastouder voor op maandag en donderdag van ongeveer 08.00 tot 17.00 uur. Het gaat om een meisje van 9 maanden en een jongen van 3 jaar. In januari 2019 wordt het jongetje 4 en gaat dan naar school. De opvang is dan alleen nog nodig voor het meisje en eventueel voor de jongen van dan 4 en zijn broer van 5 in schoolvakanties.