Gastouder(s) gezocht

GEZOCHT: Gastouder in het huis van vraagouders in Utrecht-Tuinwijk:
Voor een gezin in Tuinwijk ben ik op zoek naar een gastouder in het huis van vraagouders voor 3 dagen in de week. De ene week op de maandag en de andere week op de woensdag, de dinsdag en de donderdag vast. Het gaat om een meisje van bijna 2 jaar en een meisje van 3 jaar. De tijd is van 07.45 uur tot 18.15 uur. Ingangsdatum is zo spoedig mogelijk, maar sowieso vanaf 1 juli 2018. In november wordt het meisje van nu 3 jaar, 4 jaar en is er voor haar alleen naschoolse opvang nodig.

GEZOCHT: Gastouder in het huis van vraagouders in Utrecht-Zuilen:
Voor een gezin in Zuilen ben ik op zoek naar een gastouder in het huis van vraagouders voor de opvang van 3 kinderen. Het gaat om een meisje van 5 jaar en een net geboren tweeling. Ze hebben 2 dagen opvang nodig, op de maandag en dinsdag (vrijdag kan ook) van ongeveer 07.45 tot 17.30 uur. Ingangsdatum is augustus / september 2018 nadat de tweeling is geboren.

GEZOCHT: Gastouder in het huis van vraagouders in Utrecht-Leidsche Rijn:
Voor een gezin in de wijk Hoge Weide ben ik op zoek naar een gastouder in het huis van vraagouders voor de opvang van 3 kinderen. Het gaat om een jongen en meisje van 3 jaar (tweeling) en een jongen van 5 jaar.  Ze hebben 2 dagen opvang nodig, op de maandag, dinsdag en/of donderdag van ongeveer 08.00 tot 18.00 uur. Ingangsdatum is in na registratie in het LRKP (vanaf het moment van inschrijving tot maximaal 10 weken).